KEELEKÜMBLUS KOOLIS

KEELEKÜMBLUS KOOLIS
õpetaja Christina Lään koolitunnid

neljapäev, 9. jaanuar 2020

TERVISLIK ELUSTIIL_KODUSED MAIUSTUSED_RETSEPTID

KUIDAS TEHA MAGUSAID MANDLEID (KESKAEGSED KOMMID)

https://nami-nami.ee/retsept/5696/magusad_mandlid




MAGUSAD KAMAPALLID TOORJUUSTUGA





Kuidas tehavärvitud kommid kuivatatud puuviljadest?


Kuivatatudpuuviljade maiustused on lihtsalt kasutatav delikatess, mis rikub kehtestatudstereotüüpi, et maitsvad maiustused ei pruugi kehale kasulikud olla.Tõepoolest, selliste toodete aluseks on tooted, mis sisaldavad suurt hulkamineraale ja vitamiine. Eriti kehtib see kevadel, eriti kui sa oled õnnelik emaja teie laps vajab pidevalt magusat hamba. Siiski tuleb märkida, et selliseidmaiustusi ei tohiks kuritarvitada, sest neid ei saa nimetada madala kalorsusegatoodeteks.

Peamistekoostisainete valmistamine
Kuivatatudpuuviljade maiustused peaksid hakkama valmistama peamise koostisosatöötlemisel. Selleks keedetakse kuivatatud kuivatatud aprikooside, seemnetetaploomide ja rosinatega keeva veega, seejärel peske neid põhjalikult, visakeneed filteresse ja eemaldage vedelik nii palju kui võimalik. Lisaks täpseltsama vajadus töödelda ja omandada pähkleid.

Kuikuivatatud puuviljad on kergelt kuivad, tuleb need tükeldada liha veski koosvärske sidruniga. Kokkuvõtteks, sa tahad panna pähklid pannile ja praadida neidveidi. Seejärel soovitatakse toodet stuupaga lihvida, et see ei oleks vägaväike.

Kuivatatudpuuviljade maiustused valmistatakse üsna kergesti oma kätega. Selleks ühendagepurustatud koostisosad sidruniga ja pähklitega ühes mahutis ning valageseejärel värske vedel mesi ja segage kõik põhjalikult. Kui see magustoit onmõeldud täiskasvanutele, siis on lubatud lisada mõned suured lusikad brändi võiteie lemmikliköör.

Pärast paksuja magusa aluse saamist tuleb see võtta magustoidu lusikaga, seejärel rullidapallidesse ja saata külmkappi kolm tundi. Pärast seda tuleb karastatudpooltooted eemaldada ja kastetakse šokolaadis, mis sulatatakse aurusaunas.Järgmisena tuleb kodutekstiilid kuivatatud puuviljadest paigaldada traatvõrku,lasta ekstra glasuur välja voolata ja saata uuesti külmkappi, kuid pool tundi.30 minuti pärast võite vabalt nautida maitsvat teepidu sõprade võipereliikmetega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Algab uus distntastõpe. Palun tutvu õp Ch Lään juhendiga.

  Noored, me elame teiega väga ajaloolisel ajal. Iga päev sünnib midagi millest tuleviku inimesed loevad raamatutest. Nii ka uus distnatsõpe...