KEELEKÜMBLUS KOOLIS

KEELEKÜMBLUS KOOLIS
õpetaja Christina Lään koolitunnid

kolmapäev, 20. märts 2019

ME ÕPIME KÕIKJAL_7c, 7b ja 10 klassid kohtusid näitleja ja pedagoogi Aleksander Ivaskevitsiga_keskpäevased kõnelused kultuuriinimestega.


KESKPÄEVASED KÕNELUSED KULTUURIINIMESTEGA

ALEKSANDER IVASKEVITS


Suurepärane võimalus õpilastel tutvuda erakordse inimesega, tema lugudega elust ja kunstist, teatrist ja tanstust, põlvkondade erisusest ja uutest tuultest nooruses.









7 klassidel on kohtumine näitlejaga kokkuvõtvaks ja ergastavaks kultuurikümbluseks.
Me õppisime Vana Vene ajalugu, viikingite retkede ja saagade lugu, sukeldusime mängufilmi "Jaroslav" vägivaldsesse maailma (inimeseõpetus LAK Kiusamine ja vägivald). Imelise punkti panime keskpäevaste kõnelustega filmi peaosatäitjaga Aleksander Ivaskevitsiga.
Erakordne võimalus kuulata meistri lugu






DUFF TAP STUDIO

Duff Tap stuudio asutaja ja juhataja – Aleksandr Ivaškevitš 

Stuudio sündis 1993. aastal ning on sellest ajast peale aktiivselt arenenud. Üles on astutud mitmetel kontsertidel ning võistlustel ja seda nii Eestis kui välismaal. Kenaks kevadiseks traditsiooniks on kujunenud iga-aastane stuudio kontsertshow, mis pühendatud rahvusvahelisele stepptantsupäevale ja mida tähistatakse üle maailma 25. mail. Lääne-Euroopas ning Ameerikas on selle päeva tähistamine juba pikaaegne traditsioon. Eestis toimunud kontserdil on esinenud muusikuid ning tantsijaid Ameerikast, Venemaalt, Soomest, Austriast, Saksamaalt, Prantsusmaalt ja isegi Jaapanist. Laval saab näha maailma paremikku kuuluvaid stepptantsijaid esindamas erinevaid tantsustiile. Lisaks tantsijatele astuvad üles mitmed tuntud džässmuusikud. Tavakohaselt korraldatakse stepptantsupäeva puhul ka maailmas tuntud stepptantsu pedagoogide meister-klasse. 

Duff Tap Studio õpilased võtsid osa meister-klassidest ja festivalidest Helsinkis, Moskvas ja New Yorkis ning osalesid Eestis professionaalses muusikalis „No, no, Nanette!”.

www.dufftap.ee




FOTONÄITUS

Eesti parim stepptantsija pildistab kuulsusi

https://ekspress.delfi.ee/kuum/fotod-eesti-parim-stepptantsija-pildistab-kuulsusi?id=40531478

PRAEGU JA SIIN:

Jüri Aarma on pühadejärgse saatega taas külas Vene Teatril. Vestluskaaslaseks nii teleprojektides, filmides kui ka steptantsijana tuntuks saanud Aleksander Ivashkevich.

https://www.tallinnatv.eu/saade/6921/praegu-ja-siin?fbclid=IwAR0ywIEn4oGnqcQn16XQ-mDTUPiCas5Ak4l0adx4C7kr3C_tq7Ed6jiUdJQ



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Algab uus distntastõpe. Palun tutvu õp Ch Lään juhendiga.

  Noored, me elame teiega väga ajaloolisel ajal. Iga päev sünnib midagi millest tuleviku inimesed loevad raamatutest. Nii ka uus distnatsõpe...