KEELEKÜMBLUS KOOLIS

KEELEKÜMBLUS KOOLIS
õpetaja Christina Lään koolitunnid

neljapäev, 26. märts 2020

Õpime kodus_saame teada, mis on google classroom ja google hangouts ... kohtume elavalt kuid siiski virtuaalselt.

Kaks nädalat tööl 24H. Põnev. Ei, lihtsalt hullult põnev.

Ainuke kolleeg, kellega saab varajasel hommikul kohvi juua ja koduses õpetajate toas mõtteid mõlgutada  on alati valmis assisteerima.

Distantsõppe ainuke suhtluskanal ekool on kasvanud raamidest välja.

Seda saab teha, kui sul on meeletult suurepärane haridustehnoloog. JA meil koolis on Maia Lust!!
Ta on  25H!! olemas. See teeb kodus töötamise võimalikuks. Esiteks on ta parim tehniline abi, teiseks ta on elus inimene, kes torgib sind kell 7 hommikul geniaalse ideega ja sa lihtsalt ei saa masendusse langeda. MA väga vajan kolleegide õlga ja olemasolu. Kuvariga tõtt vaadates kaob kiiresti reaalsustaju. Perekond ei loe, ma olen ju tööl :) . Kodune elu karantiini ajal on eraldi teema ja väga suur peatükk meie kõikide elus.


Esimese nädala lõpuks lisandusid  videotunnid, kolisime Google Classroomi  ja saime lastega tööle Google Hangouts keskkonna. Müts maha iga lapse ees, kes võtab end kokku ja tuleb tundi. Nüüd on juba päevi, mil õpetajal on kolm videotundi järjest (nagu päris kool kohe :)

https://classroom.google.com/

HANGOUTSIGA ALUSTAMINE:
https://support.google.com/hangouts/answer/2944865?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=et


Õpilased  inspireerivad. Hommikused ja õhtused vestlusringid annavad nii lastele kui õpetajale jõudu veeta vahva päev ja leiutada uusi kavalusi. Mu õpilased on olnud leidlikud. Me hakkasime ehitama Minecraft linna aga paberist  - võtsime kasutusele paberi, käärid ja liimi. Õpilased ja õpetaja nokitsevad oma kodudes ja kui kunagi kool algab, siis paneme linna koos tänavate ja linnaruumi mööbliga klassis kokku. On mida oodata.

Ideid ammutame interneti sügavustest. Näiteks siit:


KOduõppe "kaadervärki" ehitasime ettevaatlikult.
LAstel oli võimalik lihtsalt ja harjumuspäraselt tehnikat kasutada. Vaatasime ka palju filme, kinematograafia on ajaloos asendamatu.

Klassitöödega alustasime tasa ja targu, alguses kasutasime õpikut ja vihikut. Seejärel kolisime www.opiq.ee keskkonda ja sealt edasi Google Forms töölehtede juurde. Nüüd oli õpetajal hea ülevaade, kes ja mida ja kuidas teeb.

Google Classroom oli juba loogiline samm ja ei olnud kaugel see päev kui Google HAngouts Meet käima läks.

Kindlasti on veel palju avastamata rõõmsaid ja huvitavaid kohti.
Kuid kahe nädalaga oleme õppinud vaiskelt liikuma ühest keskkonnast teise.

Meie aineõpetajad kasutavad samu keskkondi ja nii on õpilastel lihtsam digimaailmas orienteeruda.

Lisaks tavalistele ülesannetele oleme teinud "ekraani tagant ära" tunde ja loovtöid:
kõige tähtsam oli AJAPLANEERIMINE. ÕPilased koostasid päevaplaane, dekoreerisid ja mõtestasid. Need on ju päris ajalooallikad tulevastele põlvedele. Õpetaja tegi koos lastega ja jagas päeva jooksul oma tööd.




Täna alustasime suurprojektiga ja kirjutame "Minu lugu karantiini ajal" ning osaleme Eesti RAhva Muuseumi lugude korjes.


Esimesed visandid laekuvad...




Ja kui tee joodud ja pakike kuivaks väänatud, istume korraks maha ja unistame homsest päevast.
jah, natuke vesivärve tuli appi võtta.

Kui jõud hakkas otsa saama, tulid toetava distantsteraapiaga appi kaevikukaaslased ja sõbrad. Asendamatu on olnud Eestimaa teises otsas askeldav andekas noor õpetaja Elza Larssen. 

Lisaks aineõpetaja tööle on ju veel klassijuhataja elu. oo see on ka eraldi teema, see on elu. Mul on väga vedanud nii õpilaste kui vanematega. Juba 13.03 olime nagu üks meeskond uhkel purjelaeval.  Me olime valmis tormideks. Õnneks meie 7B seilab ainud vaiksel merel.  14st märtsist oleme nii tihedalt koos elanud, kuis kunagi varem. Algul kartsin, et lämmatan nad "vajaliku spämmiga" aga lõpuks oli selge,e t me kõik, nii mina, lapsed kui vanemad vajame kiiret ja asjakohast infot. See aitas. Kaks nädalat ja mu klass osaleb õppetöös 100%. NAd on olemas. 
Hommikuti enne kui linnarahvas ärkab, teevad spordipoisid jooksutrenni. Seejärel jagame "söökla " uudiseid ja alustame koolitööga. Minu klass ärkab kolmes vahetuses: hommikused, päevased ja "öökullikesed". Siis kui viimased koolitundi jõuavad on esimesed juba "reisile läinud" - tänapäeva mõistes tähendab see teise tuppa liikumist.

Lapsevanemad jagasid leidlike nippe, kuidas lapsi ja ennast kodus mõistuse juures hoida. Nii saime teada, kes  kalligraafiat harjutab, ristpistes keerulisi pilte tikib või lastega maid jagab. 
Õnneks on minu õpilastel soe kodu ja hea tehniline varustus. Me saame hakkama. 
Me oleme vaprad musketärid.
"Üks kõigi ja kõik ühe eest."


ps

minu PAE TORE grupp on ka alles ja tegus

minu õpilaste   ja TALLINNA LINNAMUUSEUMI koostöprojekt ei ole kuhugi kadunud, 
virtuaalselt  käib töö edasi, valmistume ...

meie Taani koostööprojekt on ka elus! Kuigi meie skype tund 16.03 ei toimunud, sest mõlemad koolid olid juba kinni, KUID, mis segab meil uusi kanaleid leiutada ning 30 taanlast ja 30 paekat kokku viia!

31 kommentaari:

  1. Ma tahan hinnata Karin Sabine'i laene minu jaoks 40 000 euro suuruse laenu jaoks. kui vajate kiiret laenu, siis hoiduge võltsitud laenuandjate pettusest ja pöörduge reaalse laenufirma kaudu e-posti teel sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

      Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

      Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

      * Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
      * Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
      * Kiire otsefinantseerimine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
      * Paindlik intressimäär 3%.
      * Kõrge heakskiidu määrad
      * Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
      * Lihtne veebirakendus.
      * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
      * Varjatud tasusid pole

      Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

      Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
      E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
      WhatsApp: +447360502110

      Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

      Kustuta
  2. Tere kõigile, olen kaotanud raha nii paljudele ettevõtetele, kes on väitnud end olevat tõelised laenuandjad, kuid kõik minu jõupingutused on olnud asjatud, olen kaotanud üle 3500 euro võltslaenuandjatele, kellele väidetakse end olevat need, kes nad pole. Kuni mu sõber ei tutvustanud mulle õiget laenuandjat, kellega ma ühendust võtsin ja sain neilt edukalt laenu vaid 48 tunni jooksul, soovitaksin kõigil, kes otsivad laenu, kartmata nendega ühendust võtta e -posti teel: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    VastaKustuta
  3. Kas otsite ärilaenu, isiklikke laene, hüpoteeke, autolaene, õppelaene, võlgade konsolideerimise laene, tagatiseta laene, riskikapitali, madala intressimäära ja taskukohase intressimääraga 2%. Vastake meile e -posti teel: (dakany.endre@gmail.com) Lugupidamisega.

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  4. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda laenu Novelty Finance'ist.

    Minu nimi on Davina Claire, ma olen finantsmaakler ja olen ka finantskonsultant. Olen jõudnud tähelepanu sellele, et paljudel inimestel on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Soovitan kõigil, kes otsivad laenu, võtta ühendust Novelty Finance'iga, et saada laenu väga madala intressimääraga 3%. Tegemist on usaldusväärse laenufirmaga ning nendega saab koostööd teha. Saate nendega ühendust võtta e-posti teel: | noveltyfinances@gmail.com | VÕI saatke lisateabe saamiseks sõnum WhatsAppis numbril +447915601531.

    NOVELTY FINANCE pakub finantseerimislahendusi. Nad pakuvad igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Nad pakuvad paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    Mida saate Novelty Finance'iga taotledes:
    • Kohene juurdepääs teie rahalistele vahenditele pärast kinnitamist.
    • Konkurentsivõimelised intressimäärad (3% aastas)
    • Paindlikud tagasimaksetingimused
    • Lihtne kinnitamine, kui vajate lisavahendeid
    • Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    • Laenu tagasi maksma ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimaksmise alustamiseks.
    • Varjatud tasud puuduvad

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Kui olete huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajate laenupakkumise kohta lisateavet, peaksite lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    VastaKustuta
  5. Kuidas ma Christy Walton Finance'ilt laenu sain, olen sattunud petuskeemide kätte, kuni kohtun selle ustava laenuandjaga, kes andis mulle 50 000 euro suuruse laenu, ja nüüd usun, et on veel tõelisi veebilaenuandjaid, siin on meil (christywalton355@ gmail.com) laenuandja kohta, kui vajate rahalist abi, võite temaga abi saamiseks ühendust võtta: christywalton355@gmail.com

    VastaKustuta
  6. Isikliku ja investeerimislaenu pakkumine

    Pakume laenu tõsistele üksikisikutele madala intressimääraga 3%.

    Kas teil on vaja oma arveid tasuda või vajate investeerimislaenu?See on õige koht vajaliku finantsabi saamiseks.Pakume minimaalselt €5000.00 kuni maksimaalselt €50.000.000.00.

    Lisateabe saamiseks saatke meile e-kiri: mobilfunding1999@gmail.com

    Lugupidamisega

    VastaKustuta
  7. Head päeva Kallid laenuotsijad, kas vajate kiiret finantskrediiti ***? * Väga kiire ja otsene ülekanne pangakontole * Tagasimakse algab kaheksa kuud pärast raha laekumist pangakontole * Madal intressimäär 1% * Pikaajaline tagasimakse (1-30 aastat) Kõrgus * Paindlik ***siis igakuiselt makse*. Kui kaua seda rahastatakse? Pärast taotluse esitamist *** Eelnevat vastust võite oodata vähem kui 24 tunni jooksul rahastust 72-96 tunni jooksul pärast Teilt vajaliku teabe saamist. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust aadressil: unisoncreditunion344@gmail.com ja täitke allolev laenutaotlusvorm. Laenutaotluse vorm: Täisnimi:................... Riik:................................ Osariik:............... Linn:............. Sugu:................ ......... Telefoninumber:........... Laenusumma :........... Kuu sissetulek:.......... Amet:..................... Laenuperiood:...................... ................. Laenu eesmärk:........................ .... ....... E-posti aadress:...................... ................ Kas olete varem kandideerinud?........................ Ootame teie kiireloomulise taotlusvormi täitmist. Saada meile:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Parimate soovidega. Hr UNISON Ettevõtte nimi: UNISON CREDIT UNION E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com

    VastaKustuta
  8. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste teenuste pakkumisele, nagu laenud, kodulaenud, investeerimisfondid, eralaenud, terviselaenud, abielulaenud, kinnisvaralaenud, ettevõtete asutamislaen ja ettevõtte laenuteenused. saame korraldada mis tahes laenu, mis sobib teie eelarvega väga odava intressimääraga. Huvi korral võtke meiega ühendust juba täna e-posti teel: (dakany.endre@gmail.com)

    VastaKustuta
  9. Kas vajate projektilaenud investeerimislaenud, eralaenud, äri-, eluasemelaenud, õppelaenud, konsolideerimislaenud ja laenud erinevate projektide jaoks? need, kes soovivad ettevõttelt laenu saada, võtke meiega ühendust juba täna (dakany.endre@gmail.com) ja hankige laen juba täna.

    VastaKustuta
  10. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurost 100 000 000,00 euroni.

    VastaKustuta
  11. Kas vajate laenu? eralaen? Ärilaenud? Hüpoteeklaen? Põllumajanduse ja projektide rahastamine? Pakume igat tüüpi laene 2% intressimääraga! Kontakt e-post: dakany.endre@gmail.com

    VastaKustuta
  12. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda meiega laenu Novelty Finance'is e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI WhatsApp: +447915601531.

    NOVELTY FINANCE pakub finantslahendusi. Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Pakume ka paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    ✓ Lihtne kinnitamine
    ✓ Paindlik tagasimakseperiood 6 - 360 kuud
    ✓ Väga mugav – saate laenu taotleda endale sobivas kohas ja ajal.
    ✓ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist.
    ✓ Subsideeritud intressimäär (3% aastas)
    ✓ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimaksmise alustamiseks.
    ✓ Varjatud tasud puuduvad
    ✓ Teid juhendatakse kogu protsessi vältel

    Kuidas kandideerida:
    Meilt laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Saatke meile oma laenutaotlus läbi;
    E-post: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
    Helistage või kirjutage meile WhatsAppis: +447915601531.
    Kehtivad nõuded ja tingimused.

    VastaKustuta
  13. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; {larrybright424@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    VastaKustuta
  14. Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kodulaenud? Ettevõtte laenud? Põllumajanduse rahastamine ja projektide rahastamine? Anname laenu intressiga 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  15. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com} Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurot kuni 100 000 000,00 eurot

    VastaKustuta
  16. Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Hüpoteeklaenud? Ettevõtte laenud? Põllumajanduse ja projektide rahastamine? Anname laenu 2% intressimääraga! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  17. Kallid laenuotsijad.

    Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma loodi ülemaailmse inimõiguste organisatsioonina, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes raskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke nendega ühendust, kasutades allolevaid andmeid: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Nõutav laenusumma:
    Laenu kestus:
    Mobiili number:

    Aitäh ja Jumal õnnistagu
    Ingrid

    VastaKustuta
  18. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com } andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    VastaKustuta
  19. Kas vajate oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks kiiresti laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 kuni 50 000 000,00 eurot, oleme usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidivõime kontrollita ning pakume välislaenudele 100% garantiid üleminekuperioodil.

    Samuti oleme andnud laenu kõigis valuutades intressimääraga 3% kõikide laenude puhul .... Huvi korral võtke meiega ühendust ettevõtte e-posti teel: accessloanfirm2030@gmail.com


    Saatke meile e-kiri aadressil: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Lugupidamisega
    Härra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VastaKustuta
  20. Tere, Kas vajate oma projekti rahastamiseks laenu saamiseks usaldusväärset ettevõtet, kas vajate ärilaenu, eralaenu või hüpoteeklaenu? Ärge vaadake kaugemale kui Sunshine Financial Group Inc. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, nii tagatisega kui ka tagatiseta laenu, pikaajalist ja lühiajalist laenu ning palju muud subsideeritud intressimääraga 3% aastas. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse

    Ma tean, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressi tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võlgade ja sissetulekute suhe, madal krediidiskoor jne.

    Ärge enam muretsege, sest oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid teha igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele/küsimustele? - Saatke e-kiri aadressile sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saatke meile sõnum WhatsAppis: +447360502110 | & Saate kohe vastuse.

    VastaKustuta
  21. Kas vajate kiiret laenu? Anname eralaene? Ärilaenud? Kodulaenud? Põllumajanduslaenud? Hariduslaenud? Deebet-konsolideerimislaenud? Veoauto laenud? Autolaenud? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja rohkem koolilaenud? Stardilaenud? .Pakume 2% intressiga! Võtke meiega ühendust: dakany.endre@gmail.com

    VastaKustuta
  22. Tere tulemast teenusesse Spotcap Global Financial Services, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant. Pakun igasuguseid laenuteenuseid

    Kas vajate hädasti rahalist tuge? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil ühendust võtta minu ettevõttega | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | ja teil on laen teie kontol 24 tunni jooksul, sest pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (Isikilaen, Ettevõtluslaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui lühiajalisi laene, samuti saate laenata kuni 15 miljonit eurot ning väljastame laenu madala intressimääraga. 3% aastas. Minu ettevõte aitab teil saavutada erinevaid eesmärke laia valiku laenutoodetega.

    Tunnistan tõsiasja, et legitiimse laenu saamine on alati olnud suur probleem. Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest omakapitalilaenu saamine nii keeruline. kõrge intressimäär, ebapiisav tagatis, võlgade ja sissetulekute suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

    Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringuteks/küsimusteks? - Saada e-kiri | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | & Saate kohe vastuse

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!!

    VastaKustuta
  23. Tere,

    Oleme sertifitseeritud pakkuma järgmist tüüpi laene VÕI mis tahes tüüpi rahastamist: Eralaen? Ärilaenud? Võlgade konsolideerimise krediit? Kas parandada oma kodu? Investeerimiskrediit? Krediidid on saadaval? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kombineeritud laen? Konsolideerimislaenud? Huvi korral võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  24. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

    Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    * Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsefinantseerimine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiidu määrad
    * Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta
  25. Pakume erinevaid laene üksikisikutele (isiklik laen) ja koostööorganitele intressimääraga 2% aastas. See aitab teil täita oma rahalisi kohustusi, eriti käimasoleva maailma finantskriisi ajal. Võite laenata vahemikus 1 000–500 000 000 (naela, euro või dollari) Täiendavate päringute saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel (dakany.endre@gmail.com) Lugupidamisega.

    Laenupakkumine

    VastaKustuta
  26. Kas vajate laenu? isiklikud laenud? ärilaenud? hüpoteeklaen? Põllumajandus- ja projektifinantseerimine, KIIRLAEN. Kas vajate laenu võlgade tasumiseks, arvete tasumiseks või ilusa ettevõtte alustamiseks? ? Anname igasuguseid laene 2% intressiga! Kontakte-posti aadress: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    VastaKustuta
  27. Tere, Minu nimi on Claudia Klein, ma olen sakslane, pakun laenu, olen ka finantskonsultant ja esindan ettevõtet Spotcap Global Financial Services.

    Kas vajate hädasti rahalist tuge? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil ühendust võtta minu ettevõttega | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | ja teil on laen teie kontol 24 tunni jooksul, sest pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (Isikilaen, Ettevõtluslaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui lühiajalisi laene, samuti saate laenata kuni 15 miljonit eurot ning väljastame laenu madala intressimääraga 3% aastas. Minu ettevõte aitab teil saavutada erinevaid eesmärke laia valiku laenutoodetega.

    Tunnistan tõsiasja, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem. Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või mõne muu põhjuse tõttu nii raske omakapitali laenu saada kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest.

    Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringuteks/küsimusteks? - Saada e-kiri | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | & Saate kohe vastuse

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!!

    VastaKustuta
  28. Head päeva ,

    Olen väga põnevil pärast seda, kui sain pr Marion Jansen Loan Help LTD-lt oma isikliku laenu auto ostmiseks pärast seda, kui võltsitud laenuandjad mind kaks korda pettusid. Kõikvõimas Jumal, mind tutvustas pr Marion Janseni Laenuabi LTD-le kolleeg, kes sai samuti laenu tema äritegevuse laienemist ja minu suurimaks üllatuseks anti mulle täna 25 000 USD laenu.

    Kutsun teid kõiki, kes vajavad laenu, võtma laenutaotluse saamiseks lahkelt ühendust pr Marion Janseniga e-posti teel: marionjansen00@gmail.com


    Aitäh

    VastaKustuta
  29. Kas vajate kiiresti laenu? Kas pakume isiklikku laenu? Ärilaenud? Hüpoteek? Põllumajanduslaenud? Hariduslaen? Kombineeritud laenud? Veoauto laenud? Autolaen? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja veel koolilaenu? Esialgsed laenud? .Pakume 2% intressi! Võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com)

    Laenupakkumine

    VastaKustuta
  30. Tervitused teile,

    Meie, Exclusive Loan Service Online Services, pakume tagatisega ja tagatiseta laene väga madala intressimääraga 2%. Pakume isiklikke laene, võlgade konsolideerimise laenu, riskikapitali, ärilaenu, hariduslaenu, kodulaenu või "laenu mis tahes põhjusel! Kas teil on halb krediit? Saate siiski taotleda Võtke meiega ühendust e-posti teel: (richardcosmos5@gmail.com)

    Laenupakkumine.

    VastaKustuta

Algab uus distntastõpe. Palun tutvu õp Ch Lään juhendiga.

  Noored, me elame teiega väga ajaloolisel ajal. Iga päev sünnib midagi millest tuleviku inimesed loevad raamatutest. Nii ka uus distnatsõpe...